Gezamenlijk bericht Stichting Elluf Elluf Viering & OCS De Smulnarren

11 November staat bij velen van jullie met dikgedrukte roodgroene letters in de agenda; het is de dag dat het carnavalspakske weer van zolder gehaald mag worden en de dag dat wij, Smulnarren, elkaar eindelijk weer zien. Het is ook de dag dat menig optochtloper zich realiseert dat er nu toch echt begonnen moet worden met de voorbereidingen voor de grote optocht. En de fanatieke verzamelaars hebben dan al een paar nachten slecht geslapen, want hoe gaat het nieuwe insigne eruit zien?
Kortom, Elluf Elluf is het moment dat het carnavalsseizoen officieel geopend wordt door Prins Mienus.

De afgelopen jaren heeft Stichting Elluf Elluf Viering de organisatie van deze belangrijke dag voor het Kaaiendonks carnaval op zich genomen. In goed onderling overleg hebben Stichting Elluf Elluf Viering en OCS De Smulnarren besloten dat de OCS de organisatie van de Elluf Elluf-viering per seizoen 2023-2024 over zal nemen. Stichting Elluf Elluf Viering zal per seizoen 2023-2024 geen activiteiten meer organiseren.

OCS De Smulnarren dankt Stichting Elluf Elluf Viering en in het bijzonder Jack Erlings, Ramon Boers, Jelle van Biert en Marc Meeuwis voor hun inzet, kennis en kunde en betrokkenheid bij het Kaaiendonks carnaval.

Wij kijken er naar uit om alle Smulnarren op Elluf Elluf weer te zien.