Kiekerekie

Kijkt u er ook alweer zo naar uit? De gezelligste krant van het jaar: De Kiekerekie! De enige, echte Kaaiendonkse Kernevals Kraant. Ieder jaar valt hij ongeveer anderhalve week voor carnaval in de bus van zo’n 27.000 huishoudens in de gemeente Oosterhout (ja, u leest het goed ook de kerkdorpen). Hij wordt huis-aan-huis verspreid. Vergeet dus niet om de ‘NEE / NEE’ of ‘NEE / JA’ of ‘JA / NEE’-sticker in de weken voor carnaval even van je brievenbus te krabben.

De Kiekerekie toch niet ontvangen? Dan kunt u deze ophalen bij De Feestwinkel, Het Verboden Rijk, het Stadhuis, Kantoorboekhandel Bourgogne Zuiderhout, De Bussel of Bruna Arkendonk. Maar de Kiekerekie is ook online te lezen.

>> KIEKEREKIE ONLINE LEZEN

 

De Kiekerekie kent al jaren een aantal leuke vaste correspondenten, illustratoren en fotografen, die het meer dan de moeite waard maken om er voorafgaand aan carnaval lekker een aantal uurtjes voor uit te trekken om ‘m van voor naar achter en terug te lezen. En natuurlijk ontbreken de verenigingen, kapellen, en alle andere carnavalsfanaten niet in deze veelgelezen bijbel. Dus ook nog eens reden om ‘m van boven tot onder en terug nog eens een keer te lezen.

U leest het al, het is overduidelijk een feest om er eens lekker mee te gaan zitten voor de carnaval, dan komt u gelijk in de juiste sfeer en hebben de voetjes nog even rust!

Enorme dank gaat uit naar alle adverteerders die dit jaar hun bijdrage hebben gegeven om deze kernevals kraant mogelijk te maken.

Bent u nog niet benaderd om te adverteren in deze veelgelezen krant, maar zou u wel willen adverteren, vraag dan de advertentiemogelijkheden aan voor de volgende editie van de Kiekerekie via kiekerekie@smulnarren.nl of bezoek de aanmeldpagina waar u ook de tarieven vindt.

Zie hier de digitale versies van de Kiekerekie van de afgelopen jaren: