Kiezelmiddag 12 november: word jij de nieuwe Kaaike?

Zit jij in groep 6, 7 of 8 van de basisschool? Lijkt het jou leuk om tijdens aankomende carnaval alle Snotnarren voor te gaan in de leut en het middelpunt te zijn van het kindercarnaval in Kaaiendonk? Dan zijn we op zoek naar jou! Misschien word jij namelijk wel Jeugdprins(es) Kaaike XIX van Kaaiendonk! 

Op zondag 12 november tussen 13:30 en 16:00 uur gaat OCS De Smulnarren tijdens een te gekke Kiezelmiddag in activiteitencentrum Dommelbergen op zoek naar de nieuwe Jeugdprins(es) van Kaaiendonk en leden van het Groot Kindergevolg. Tijdens deze middag zijn er verschillende activiteiten waarbij alle deelnemers kunnen kennismaken met een van de verschillende rollen. Je wordt hierbij geholpen door leden van de Dansmariekes, Raad van XI, Hofkapel en anderen uit het gevolg van Prins Mienus XV! 

Dus, lijkt het jou leuk om kennis te maken met een rol als Kaaike, Adjudantje, Jaonuske, NARreTje, Jeugdraad van XI of Jeugd Dansmarieke? Kom dan gezellig meedoen op 12 november! Aan het eind van de middag wordt uit de aanwezige kinderen ook voor alle rollen iemand uitgekozen die tijdens het aanstaande carnavalsseizoen mag stralen. 

Geef je dus gauw op via www.smulnarren.nl/inschrijven-kiezelmiddag! Hier vind je ook meer informatie over wat het inhoudt om lid te zijn van het Groot Kindergevolg. Inschrijven kan tot 27 oktober.