Stichting Mienushal

Stichting “De Mienushal” is eigenaar van een ruime bouwhal waar ieder jaar vele carnavalsverenigingen hun optochtcreaties bouwen. Door deze faciliteit aan te bieden zorgt de stichting ervoor dat niets een kwalitatief hoogstaande Kaaiendonkse Optocht in de weg staat.

De Open Dag wordt ieder jaar enkele weken voor Carnaval gehouden. Iedereen is dan welkom om een kijkje te komen nemen bij het las-, plak- en schilderwerk van al die prachtige carnavalswagens. Ook de jeugd van de basisscholen is tijdens de speciale Open Dagen voor de jeugd van harte welkom en zij krijgen dan een kijkje in de keuken van de wagenbouwers.

Buiten het carnavalsseizoen stelt de stichting “De Mienushal” de bouwhal beschikbaar aan Oosterhoutse verenigingen die tijdelijk bouw- of opslagruimte nodig hebben.

Een belangrijke jaarlijkse ondersteuning komt van Stichting Parkfeest Oosterhout. Door deze bijdrage is het mogelijk de Mienushal te onderhouden en verbeteringen aan te brengen.

Voor het gebruik van de Mienushal wordt een gebruiksovereenkomst getekend tussen de (carnavals)vereniging en Stichting Mienushal.

Contactgegevens
Stichting Mienushal
Postbus 4067
4900 CB Oosterhout

Locatie
De Mienushal staat in de Vuurdoornlaan (aan het einde links).

Contact beheerder Mienushal
beheerdermienushal@smulnarren.nl