Kinderoptocht

Snotnarren en Snotnarrinnen opgelet! Zijne Ontzettend Hoogheid Prins Mienus XIV roept jullie allemaal op om mee te lopen met de kinderkopkesoptocht tijdens Carnaval meej Pinksteren op maandagmiddag 6 juni om 14:30 uur. Versier je fiets, skelter, of knutsel saome met jouw papa(‘s) en/of mama(‘s) een klein wagentje, pak of kostuum en loop gezellig met je klas, straat of clubje mee. Help jij om de straten van Kaaiendonk ook meej Pinksteren rood en groen te kleuren? De Kinderkopkesoptocht loopt vanaf de Heuvel, via de Arendstraat, Kerkstraat en Markt naar de Klappeijstraat. Op de Markt wordt het defilé afgenomen door Prins Mienus. Alle deelnemers krijgen hun momentje en persoonlijke aandacht van de Prins.

En omdat meej Pinksteren alles net een beetje anders dan anders is, krijgen alle deelnemers een mooie medaille.

Op de ochtend van de kinderkopkesoptocht kan het deelnemersnummer persoonlijk worden opgehaald. Hierover wordt per mail aanvullende informatie gestuurd.

Digitaal inschrijven voor de Kinderkopkesoptocht kan tot woensdag 1 juni. Op maandagochtend 6 juni is het ook nog mogelijk om in te schrijven tijdens het ophalen van de deelnamenummers. De locatie hiervan volgt nog.

  Gegevens van aanvrager

  Voor- en achternaam:Woonplaats:
  Straat:Huisnummer:
  E-mailadres:Postcode:
  Telefoonnummer:Mobiel nummer:

  Gegevens van deelname

  —>

  Groepsnaam:
  Motto:
  Aantal deelnemers:
  Namen deelnemers (graag per regel):
  Verantwoordelijke tijdens optocht:
  Mobiel nummer:

  Extra informatie

  Zijne Ontzettend Hoogheid Prins Mienus XIV van Kaaiendonk ontvangt graag extra informatie over de deelnemers en act: