Carnavalsinsigne 2024 onthuld!

Zijne Ontzettend Hoogheid Prins Mienus XV heeft op Elluf Elluf tijdens de openingsceremonie van het carnavalsseizoen ’23-’24 het nieuwe carnavalsinsigne onthuld. Het insigne is ontworpen door Ans Gladdines uit Geertruidenberg.Ans is fervent carnavalsvierder in Kaaiendonk en heeft het insigne, helemaal aansluitend bij het motto ‘Leut èt alle kleure’ lekker kleurrijk gemaakt met de kleuren rood, groen, geel en blauw. Alleen de figuur die op het insigne te zien is, is wit. Dit staat symbool voor de keuze in hoeverre je jezelf overlaadt. Zoals Ans zelf zegt:

“Er is nie veul vur nodig om leut te hebbe, moar ’n poar kleurkes. Agge er meej volle teugen van wil genieten, motte oew eige ermeej overloaje!”

Het carnavalsinsigne 2024 is meteen te koop na de onthulling op het Hatsekideeplein. Wie de eerste verkoop mist kan de komende tijd terecht bij de Oosterhoutse Feestwinkel, het Kabinet der Zotheid en boekhandel Bourgogne. Het insigne is te koop voor 5 euro zo lang de voorraad strekt.

Het eerste baksel werd dit jaar uitgereikt aan de Gulnarren, als dank voor hun trouwe bijdrage aan het gehele carnaval in Kaaiendonk.