Detailprogramma Elluf Elluf is bekend!

Dat Kaaiendonk in het weekend van Elluf Elluf een mooi feestje te wachten staat was al bekend, maar vandaag is ook het precieze programma naar buiten gebracht. En dat zit bomvol leut!

Op vrijdag 10 november kunnen alle Smulnarren en genieten van verschillende optredens in en om de Klappeijstraat. Vanaf 20.00 uur kun je terecht aan de buitenbar en treden er verschillende DJ’s op. Om 22.00 uur gaat de Klappeijstraat helemaal los met een optreden van CV De Wèggooiers, bekend van hits als Lekkerbekkúh en Wilde Me Kusse?! Ten slotte telt Kaaiendonk vanaf 23.50 uur officieel af in de verscheidene Leuttempels en de Klappeijstraat naar Elluf Elluf.

De volgende dag, op zaterdag 11 november, vindt vanaf 14.30 uur de intocht van ZOH Prins Mienus XV en zijn gevolg plaats van de Heuvel naar het Hatsekideeplein. Diverse kapellen zijn aanwezig om deze intocht kleur te geven. Om 15.11 uur wordt het carnavalsseizoen dan officieel geopend op het Hatsekideeplein. Ook zal dan het nieuwe insigne aan Kaaiendonk worden onthuld.

Uiteraard blijft het daar niet bij. Vanaf 16.00 uur is er muziek van diverse kapellen op het Hatsekideeplein. Ook voor de kinderen is er dan vertier. Het Kaais Klompleet en het Genootschap der Volledigen komt om 16.30 uur bijeen op het Prins Mienusplein (de Leijsenhoek) én vanaf dat moment kunnen Smulnarren ook op de befaamde jaarlijkse kroegentocht. Haal bij een van de deelnemende leuttempels een stempelkaart en bemachtig

voor sluitingstijd alle stempels, dan is dat felbegeerde pinneke voor jou! Weten welke leuttempels meedoen aan de kroegentocht? Houd dan onze socials in de gaten. Elluf Elluf wordt ten slotte afgesloten met een optreden van de Grootste Kaaiendonkse Kapel op het Prins Mienusplein om 23.11 uur. Bijna alle kapellen uit Kaaiendonk en omstreken treden dan op. Dus zorg dat je erbij bent, want dit feestje wil je niet missen!