Geef kleur aan januari met de voorfeesten in Kaaiendonk!

Over een maand is het dan eindelijk weer zover: carnaval in Kaaiendonk! Dit jaar met als motto ’Leut ’et alle kleure’. Maar wist je dat er voor die tijd ook al genoeg te beleven is voor jong en oud? Zorg dan ook dat je alles in je agenda hebt staan of download de Kaaiendonk app met handige Kaailender!

Kaaiendonk kent veel mooie voorfeesten en activiteiten om kleur te geven aan januari. Zo warmen alle Smulnarren langzaamaan op voor carnaval! Ook voor de Snotnarren is er genoeg te beleven.

Zo kun je aanstaande zondag tijdens de open dag een kijkje nemen in de Mienushal om te zien hoe daar wagens gebouwd worden voor de Grote Kaaiendonkse Optocht die op 11 februari zal plaatsvinden! Je bent zondag van 12:00 uur tot 16:00 uur van harte welkom in de Mienushal aan de Vuurdoornlaan in Oosterhout. Er is genoeg te zien, proeven én horen voor jong en oud!

Op zaterdag 20 januari is het feest voor alle Snotnarren, want dan vindt het Snotnarrenbal plaats in La Cantina! Een middag vol muziek en activiteiten voor alle kinderen tot 12 jaar.

Op 21 januari kunnen alle Smulnarren en alle kapellen uit Kaaiendonk en omstreken warm draaien voor carnaval tijdens de Kaaise Dweildag in ons gezellige centrum!

Op vrijdag 26 januari is de jeugd van 12 tot en met 15 jaar aan de beurt, want dan is het weer tijd voor Kaaikapot. Hét voorfeest voor jongeren waarbij het dak van de Kloek er ongetwijfeld weer af gaat. #bijzijnismeemaken

Voor Snotnarren die willen deelnemen aan de kinderoptocht opent vanaf 27 januari Kaaikeshal in de Arendshof. Hier kunnen kinderen aan hun eigen wagen, kostuum of act knutselen in aanloop naar carnaval.

Die dag sluiten we tevens deze maand van ons voorseizoen af met een fantastisch Smulnarrenbal! In La Cantina kunnen alle Smulnarren getuige zijn van de bekendmaking van de ware Jaonus die dit jaar tijdens carnaval zal trouwen met ons Hendrien. Ook zullen we die avond gelijk hun vrijgezellenfeest vieren, dus dat wil je niet missen!