Proeflokaal Moolenaar wint titel ‘Mooist Versierde Leuttempel 2024’

Proeflokaal Moolenaar ontving zaterdag na de intocht de titel ‘Mooist Versierde Leuttempel 2024’ en dus een mooi gevelbordje.

Sinds jaar en dag gaat de Commissie Versieringen van OCS De Smulnarren op vrijdagavond alle Kaaiendonkse Leuttempeltjes af, op zoek naar de Mooist Versierde Leuttempel. Om te kunnen winnen moet de kastelein er met alle medewerkers natuurlijk voor zorgen dat zijn of haar leuttempel zo mooi mogelijk in carnavalsstemming wordt gebracht. Zijn er vlaggetjes, ballonnen en andere carnavaleske prullaria opgehangen? Is de versiering origineel, carnavalesk en is het motto ‘Leut èt alle kleure’ terug te vinden? Bij Proeflokaal Moolenaar is het antwoord een volmondig ‘ja’!

Uit het juryrapport:
“De jury heeft zeer veel waardering voor alle horecaondernemers die ook dit keer weer volop hun best hebben gedaan om hun leuttempeltje te versieren. Dit jaar lag de top drie bijzonder dicht bij elkaar. Maar de kleurrijke versiering van Proeflokaal Moolenaar spande volgens de jury dit jaar wel de kroon. Volgens de Commissie Versieringen is Proeflokaal Moolenaar dit jaar de terechte winnaar van de titel ‘Mooist Versierde Leuttempel 2024’! Daarnaast is er een eervolle vermelding voor de herrezen Shooters, die in een hele korte periode de sfeer van 16 jaar geleden wist terug te halen. Dikke pluim dus ook voor Stijn en zijn personeel.”