Carnavalsmaandag | Saome

Saome op de pleinen, saome in een leuttempeltje, saome met een blommeke of saome op het Kaaileutigbal. Carnavalsmaandag voelde as vanouds! Het lekkere weer zorgde er wederom voor dat veel Smulnarren carnaval buiten op straat en op de pleinen vierden en in het centrum van Kaaiendonk klonk dan ook overal muziek en andere vrolijke geluiden.

Blommekuszondag
De traditionele blommekeszondag voorafgaand aan carnaval was helaas komen te vervallen dus toog Zijne Ontzettend Hoogheid Prins Mienus XIV met gevolg alsnog naar verschillende zorgcentra om de meest ervaren Smulnarren van Kaaiendonk in het zonnetje te zetten. Er werd gezongen, lekker meegedeind op de muziek en oude herinneringen en sterke verhalen werden gedeeld.

Blommekeszondag is ook dit jaar mede mogelijk gemaakt door de financiële bijdragen van de Vrienden van Mienus en de Gulnarren.

Kaaileutigbal
Mede op initiatief van Ad Evers organiseerde Hotel-Café ’t Zonneke het Kaaileutigbal. Een carnavalsmiddag speciaal voor alle Smulnarren en Smulnarrinnen met een beperking en hun begeleiding of familie. Het werd een ouderwets gezellige middag waarbij menig polonaise gelopen is.