3, 4 & 5 februari feestweekend voor alle Smulnarren!

Over ruim twee weken is het eindelijk weer zover, dan zal het carnavalsfeest losbarsten in Kaaiendonk onder het motto ‘We ‘ebbe ut wir te pakke!’. Langzaamaan krijgt iedereen het dan ook al steeds meer ‘te pakke’. Gelukkig hoeft jouw pakske niet tot die tijd in de kast te blijven hangen. Komend weekend staan er maar liefst drie evenementen voor de deur, met feest voor alle leeftijden!

Vrijdag 3 februari: KAAIkapot
Aanstaande vrijdag opent Café de Kloek vanaf 20:00 uur de deuren voor alle jongeren van 12 tot en met 15 jaar. Het thema van deze editie van KAAIkapot is ‘Welcome to the circus’. Er is een te gekke line-up, met onder andere Barry Fest & De Mike, bekend van ‘Ferry de Roze Flamigo’. De kaartverkoop gaat hard, dus zorg dat je nog snel een ticket bemachtigt! Kaarten zijn digitaal te kopen via Eventbrite, even zoeken op ‘KAAIkapot’. Tot vrijdag!

Zaterdagavond 4 februari: Het Smulnarrenbal
Zaterdag is het dan eindelijk weer tijd voor het vertrouwde Kaaiendonkse voorfeest: Het Smulnarrenbal! Vanaf 19:30 uur opent La Cantina zodat er om 20:00 uur een geweldig feest losbarst. Diverse artiesten en Kaaiendonkse kapellen zullen hun opwachting maken. Een ticket heb je niet nodig, want deze editie van het Smulnarrenbal is gratis toegankelijk voor alle Smulnarren. Dit wil je niet missen!

Zondag 5 februari: Het Snotnarrenbal
Ook voor de allerjongste inwoners van Kaaiendonk is er dit weekend een feest om alvast in de stemming te komen. Snotnarren opgelet, het Snotnarrenbal staat voor de deur! Aanstaande zondag van 13:30 tot 17:00 uur is er in La Cantina een geweldig kindercarnavalsfeest voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Muziek, spelletjes, limonade, popcorn en zelfs Spiderhero en prinses Assepoester zijn van de partij! Ook dit feest is gratis toegankelijk, dus zorg dat je erbij bent!

Zijne Ontzettend Hoogheid Prins Mienus XV en zijn gevolg hebben een druk weekend voor de boeg, want ze zullen bij bovenstaande feestelijkheden uiteraard hun opwachting maken. Jeugdprins Kaaike en het Kindergevolg zijn zondag ook van de partij.

Dus Smulnarren, haal de carnavalskleding maar van zolder en feest gezellig mee dit weekend. Zodat we na afloop állemaal kunnen zeggen… ‘We ‘ebbe ut wir te pakke!’