Kinderinsignes 2023 en ‘ut Klimmend Kaaike

Ook dit jaar heeft OCS De Smulnarren alle Snotnarren van Kaaiendonk weer opgeroepen om een ontwerp in te sturen voor het Kinderinsigne, het carnavalsinsigne voor en door Snotnarren. Dit jaar zijn er maar liefst twee winnaars uitgeroepen, namelijk Duuk Snelders (8 jaar) en Lyss Caron (8 jaar). Zij hebben allebei een carnavalesk en kleurrijk insigne ontworpen voor dit jaar.

Wil jij ook één van deze twee insignes (of misschien wel beide) bemachtigen? Doen, ze staan je goed! Je vindt ze in de goodiebags van KaaiOnline, die op zaterdag 11 februari kunnen worden afgehaald bij de OCS-kraam op de (week)markt van Kaaiendonk, en de insignes worden uitgedeeld tijdens de kinderkopkesoptocht op carnavalsdinsdag.

Wil jij dat volgend jaar alle Snotnarren met jouw ontwerp rondlopen door Kaaiendonk? Stuur dan alvast een mailtje naar kaaike@smulnarren.nl  Dan krijg je zodra de nieuwe ontwerpwedstrijd start vanzelf alle informatie.

‘ut Klimmend Kaaike
Smulnarren die verantwoordelijk zijn voor de versteviging van de fundering van ons Snotnarrencarnaval, de schouders waarop dit al jaren mag steunen en waardoor het kan stijgen tot een hoger niveau, deze Smulnarren maken kans om benoemd te worden door Kaaike in de orde van ‘ut Klimmend Kaaike.

Tijdens het Snotnarrenbal op zondag 5 februari heeft Jeugdprins Kaaike XVIII ‘ut Klimmend Kaaike uitgereikt aan Marjolein Gribling. Zij is de kartrekker van het kindercarnaval in Slotjes West en betekent met haar inzet enorm veel voor het kindercarnaval in Kaaiendonk waardoor dit omhoog klimt.