Programma Kaaiendonkse carrousel bekend

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk mag dan de verrassing van de Kaaiendonkse Carrousel bekend worden gemaakt. Het duo Frank en Stan, beter bekend als Het Feestteam, mag op zaterdag 4 juni een feestje bouwen op de Markt van Kaaiendonk.

Het Feestteam, dat al bestaat sinds 1999, heeft meer dan 75 Nederlandse feestknallers op het repertoire staan en is meerdere keren uitgeroepen tot Beste Feestact van Nederland. Het duo zal om 17.30 uur aantreden.

Tijdens de Kaaiendonkse Carrousel treden verschillende kapellen en andere lokale helden op. Zo spelen Hoezo?, d’Askruizen, Kruispunt en de Pierewaaiers en zijn er optredens van Paul de Laat, Joost en Feestduo De Matties. De Jeugdhofkapel brengt het winnende nummer van de eerste Kaaiendonkse Plagiavond ‘Oh, oh, Kaaiendonk’ ten gehore. De middag wordt aan elkaar gedraaid door DJ Daan, de presentatie is in handen van Sandra de Vaan. Staamp! sluit de Kaaiendonkse Carrousel na Het Feestteam af. De Kaaiendonkse carrousel start om 15:35 uur.

Op Pinksterzaterdag staat behalve de Kaaiendonkse Carrousel nog veel meer op het programma. Om 13.00 uur begint de traditionele Carnavalsviering in de St. Jan. Daarna volgt om 15.11 uur de officiële aankomst van Prins Mienus XIV op de Markt en zal hij Carnaval meej Pinksteren officieel openen. Ook  de nieuwe Grootste Kaai wordt op dat moment bekendgemaakt en gedecoreerd.

Tot meej Pinksteren!