Onderscheidingen

Onderscheidingen in seizoen 2022-2023

Ook afgelopen carnavalsseizoen heeft het Zijne Ontzettend Hoogheid weer behaagd om vele Smulnarren en Smulnarrinnekes in het zonnetje te zetten vanwege een bijzondere prestatie of gelegenheid.

Mirthe Molenschot kreeg een onderscheiding vanwege haar jarenlange inzet voor Kaaikapot.

La Cantina kreeg een onderscheiding vanwege hun inzet om na de brand in het restaurant alles in orde te maken voor carnaval.

Mieke Evers, Yvonne Kivit, Jan Grootenboers, Silvia Konings, Robbert Grootenboers, Stefan Luttikhuis en Gerold van Langh kregen een onderscheiding vanwege hun jarenlange inzet voor De Pierewaaiers, die afgelopen seizoen 66 jaar bestonden.

Arjan Klijssen zorgt er als evenementencoördinator van de gemeente Oosterhout al jaren voor dat carnaval tot in de puntjes geregeld is. Daarvoor ontving hij een Prinselijke Smulnar.

Job Wester kreeg een onderscheiding voor zijn inzet voor het Kaaiendonkse carnaval met vele initiatieven, waaronder Grand Café 0162.

Jan Boom, Nick Snoeren en Lisette Dirks werden in het zonnetje gezet vanwege hun jarenlange inzet voor dweilorkest Hoezo?.

Kees Caron en John Casteelen namen na vele jaren afscheid bij Staamp en kregen een Prinselijke Smulnar opgespeld.

Eric Lambregts bleef zich ondanks gezondheidsproblemen inzetten voor het Kaaiendonkse carnaval en kreeg daarvoor een onderscheiding.

Laurens Vogelesang was elf jaar lid van ’t Simpelfonisch Orkestje en kreeg daarvoor een Prinselijke Smulnar uitgereikt.

Pim van Dongen, Peter en Yvonne Oomens en Peter Honkoop zetten zich jarenlang in voor de Gulnarren en werden daarvoor onderscheiden.

Roy Soeters zette zich lange tijd in voor de carnavaleske kerkdienst in de Sint-Jansbasiliek en kreeg daarvoor een Prinselijke Smulnar.

De ontwerpers van het nieuwe narretje van Prins Mienus XV werden onderscheiden.

Nathalie Duijts, die de nieuwe pakken van Prins Mienus XV en Ons Narreke heeft ontworpen en gemaakt, kreeg een Prinselijke Smulnar opgespeld.

Max Sebes, die de Kaaiendonk-app ontwikkelde, werd als dank hiervoor onderscheiden.

Kelly Charité zet zich al jaren in voor Sansesfeeria en de OCS en werd daarom in het zonnetje gezet.

Helmut Fleischacker zet zich al heel lang in voor het Kaaiendonkse carnaval, onder meer bij de Tico’s en de OCS. Hij kreeg een Prinselijke Smulnar opgespeld.

Babette van Rooij werkte vele uren enthousiast mee aan de Kaaiendonkse prinsenwagen en werd daarvoor onderscheiden.

Kees Cornelissen, Alex van Rijckevorsel en Wim Christ werden onderscheiden voor hun jarenlange inzet bij de VOC.

Johan Oomen en Esther van Dongen kregen een Prinselijke Smulnar voor hun langdurige inzet voor het carnaval in Oosteind.

Peter en Maria Hoeks werden onderscheiden omdat zij zich al jaren inzetten voor KCK Peppi Lam.

Marco Kolster en Tonny Burger namen afscheid bij ’t Rutselbos en werden ter gelegenheid daarvan onderscheiden.

René van Gils werd onderscheiden vanwege zijn energieke en muzikale inzet als dj tijdens carnaval.

Jan Oomen werd onderscheiden vanwege zijn jarenlange inzet bij het versieren van De Blikken en De Warande en voor zijn hulp bij de totstandkoming van het Kabinet der Zotheid.

Wim Hendriks is een van de drijvende krachten achter KaaiOnline en werd daarvoor onderscheiden.

Zonder Frans Janssen en Willem van Ham zou de Mienushal niet zijn wat die vandaag de dag is. Voor hun inzet kregen zij beiden een Prinselijke Smulnar opgespeld.

Ton Biemans zet zich al jaren in voor Kaaiendonk, onder meer voor de carnavalsmis, waarin hij de rol van Sint Jan op zich neemt. Ook hij ontving een Prinselijke Smulnar.