Winnaars ‘Mooist Versierde Klaslokaal’ gekozen tijdens schooltjesdag 2022

Als vanouds bezocht Zijne Ontzettend Hoogheid Prins Mienus XIV van Kaaiendonk op vrijdag 25 februari verschillende Oosterhoutse basisscholen tijdens de traditionele schooltjesdag. De Prins en zijn gevolg bezochten die dag allereerst de Touwbaan. Daarna trok het gevolg verder naar de Rubenshof, de Duizendpoot, de Sterrendonk, de Strijene, de Pionier, de Wissel, en de Paolo Freire.

Bij elk bezoek riep Prins Mienus XIV één lokaal uit tot mooist versierde klaslokaal. Dit is een nieuw initiatief, vergelijkbaar met de mooist versierde leuttempel.  De Snotnarren van Kaaiendonk hadden duidelijk hun best gedaan om hun klaslokaal zo vrolijk mogelijk te versieren. Zo had groep 7b van de Touwbaan het meubilair intern gewisseld waardoor zelfs alle stoelen rood en groen waren en hadden alle leerlingen van de Strijene niet alleen hun klaslokalen, maar ook het speelplein met zelfgemaakte slingers versierd.

Van harte gefeliciteerd groep 7b van de Touwbaan, de kleuters van de Rubenshof, Unit 3 groen van de Duizendpoot, groep 4-5 van de Sterrendonk, groep 3 van de Strijene, groep 5 van de Pionier, groep 8b van de Wissel en groep 7-8 van de Paulo Freire.

OCS De Smulnarren wenst alle Snotnarren en Snotnarrinnekes heel veel leut toe de komende dagen!