Waar ligt ut Mooist Versierde Plekske van Kaaiendonk?

We ‘ebbe ut wir te pakke! en dat mag gezien worden dit jaar. Laten we dus flink uitpakke en zorgen dat eenieder ut te pakke krijgt. Het carnavalsvirus kan op vele manieren tot uiting komen; versier je huis, jezelf, de buren, vrienden of geliefden. Kaaiendonk kleurt weer rood-gruun deze carnaval en voor het mooist versierde plekske is er ook dit jaar weer een prijs!

Dat carnaval voor de deur staat is op steeds meer plekken in Kaaiendonk te zien. Raamposters, slingers en hier en daar al een rood-groene vlag. In sommige straten van Kaaiendonk is het zelfs al traditie om met alle buren tegelijk de Kaaiendonk vlag van zolder te pakke! Maar of je nu met de hele straat bent, gewoon thuis met het gezin, of enkel samenwoont met een kamerplant, ook jouw plekske kan het mooist versierde plekske van Kaaiendonk worden.

Hoe? Dat is eenvoudig! Versier jouw straat, huis, voordeur, tuinhuis, keuken, toilet of welk ander plekske dan ook. Zorg dat de Kaaiendonkse carnavaleskheid er vanaf spat! Maak een foto van jouw mooiste plekske en post dit op sociale media met daarbij #mooistversierdeplekskevankaaiendonk én mail je foto met jouw naam en telefoonnummer naar pr@smulnarren.nl.

Gedurende de carnavalsdagen zal ut mooist versierde plekske 2023 worden onthult, dus wie weet zien we jouw plekske dan terug!