Snotnarren, ‘ebbe jullie ut al te pakke?

Over iets meer dan een week is het eindelijk zover, carnaval 2023! Afgelopen weekend hebben veel kinderen al een voorproefje beleefd op het Snotnarrenbal. Jeugdprins Kaaike XVIII en het Kindergevolg gingen de Snotnarren voor in dit feestgedruis onder begeleiding van de Jeugdhofkapel. Ook Prins Mienus XV en zijn Gevolg sloten zich aan en het werd een geweldig kinderfeest! Kaaike en het Kindergevolg weten het dan ook zeker: ze ‘ebbe ut wir te pakke! Ze hopen dan ook samen met alle andere Snotnarren een mooi feest te beleven met carnaval.

Begin je dag met KaaiOnline
KaaiOnline is hét kinderprogramma van Kaaiendonk. Kaaike gaat dan ook zeker kijken, jij ook? KaaiOnline is dit jaar van zaterdag 18 februari tot en met dinsdag 21 februari iedere ochtend om 08:11 uur op televisie te zien bij de KRTS of vanaf 09:00 uur op www.smulnarren.nl. Zo kan de rest van het huis lekker uitslapen, terwijl de Snotnarren thuis alvast in de stemming komen voor een mooie carnavalsdag! KaaiOnline is niet alleen om te kijken, maar ook om thuis mee te doen! Hiervoor kun je aanstaande zaterdag 11 februari vanaf 10:00 uur een gratis goodiebag ophalen bij de kraam van OCS De Smulnarren op de weekmarkt in Oosterhout. Zorg dat je er eentje bemachtigt, want op = op! Ook Kaaike zal zijn goodiebag komen ophalen zaterdag, dus wellicht ziet hij je daar! Hij wil ook wel jouw goodiebag signeren, zo heb je een uniek exemplaar. Kaaike is tussen 11:00 en 12:00 uur aanwezig op de Markt. Geen goodiebag? Niet getreurd. Wellicht dat je de meeste spulletjes stiekem toch al wel in huis hebt.

Kinderkopkesoptocht
Hetgene waar Kaaike het allermeest naar uitkijkt tijdens carnaval is toch wel de kinderkopkesoptocht op dinsdagmiddag. Voor Jeugdprins Kaaike staat er al een mooie wagen klaar, maar hij is vooral ook heel benieuwd naar de creaties van alle andere Snotnarren! Zijn jullie al begonnen met bouwen? Of denken jullie nog hard na over een tof idee? Je kunt je tot en met carnavalszondag online inschrijven voor de Kinderkopkesoptocht via de website van de OCS of op dinsdagmiddag 21 februari van 12:30 tot 13:30 uur bij Brasserie ‘t Arendsnest.

Zoek je nog een plek om iets moois te knutselen voor tijdens de kinderkopkesoptocht? Dan kan je tot aan carnaval elke woensdagmiddag (13:00-18:00 uur) of zaterdag (10:00-16:00 uur) terecht in de Kaaikehal. Deze bevindt zich in winkelcentrum Arendshof (Arendshof 229).