Onthulling Prins Mienus XV en de Nar op vrijdagavond Elluf Elluf

Het speculeren in Kaaiendonk is begonnen. Wie heeft er opeens “andere plannen” op Elluf Elluf en kan dus niet zoals altijd mee de stad in? Wie heeft er de afgelopen periode wel heel vaak de training af moeten zeggen omdat hij druk was “op het werk”? Er is in Kaaiendonk inmiddels menig wedje gelegd wie Prins Mienus XV en de nieuw Nar zijn.

Op vrijdagavond 11 november vanaf 19.49 uur op de Markt van Kaaiendonk wordt het lange wachten van alle Smulnarren beloond en zullen de Nar en Zijne Ontzettend Hoogheid Prins Mienus XV van Kaaiendonk eindelijk ten tonele verschijnen. Een moment om vur gin goud te misse!

Wil jij vrijdagavond volledig in stijl op de Markt verschijnen, dan kun je vanaf vrijdagochtend 11 november het enige echte OCS-embleem kopen bij de Oosterhoutse Feestwinkel. Daar wordt om 11.11 uur het embleem op feestelijke wijze onthuld. En heb je ut na de onthulling van Mienus en de Nar op de Markt weer helemaal te pakke, dan heb je de mogelijkheid om vanaf 20.30 uur te jagen op een pinneke tijdens ‘Warempel een stempel in een leuttempel’.

Op zaterdag Twaalf Elluf vindt er wederom een onthulling plaats; traditiegetrouw zal het nieuwe insigne worden gepresenteerd tijdens de opening van het carnavalsseizoen op het Hatsekideeplein om 15.41 uur. Voorafgaand aan de opening zullen verschillende Kaaiendonkse kapellen Prins Mienus XV met Gevolg van de Heuvel naar het Hatsekideeplein begeleiden en hem laten proeven aan de binnenstad van Kaaiendonk. Vanaf 17.00 uur staan de neuzen van het Genootschap der Volledigen en Kaais Klompleet dezelfde kant op; verschillende kapellen bouwen een feestje op het Prins Mienusplein. Zaterdagavond kun je Prins Mienus rond 20.30 uur ontmoeten in de Klappeijstraat tijdens “Meet Mienus!” Houd je selfiestick en telefoon bij de hand.