Heb jij het Mooist Versierde Klaslokaal van Kaaiendonk?

Ook dit jaar roept OCS De Smulnarren alle inwoners van Kaaiendonk op om de kleuren rood en groen weer volop te laten stralen in de aanloop naar onze leutvierdaagse. Nieuw dit jaar is dat ook de Kaaiendonkse basisscholen worden oproepen om hun klaslokalen zo vrolijk mogelijk te versieren!

Mooist Versierde Klaslokaal
Sinds jaar en dag worden de mooist versierde leuttempeltjes beoordeeld en sinds enkele jaren wordt ook het mooist versierde initiatief van Kaaiendonk uitgeroepen. Snotnarrinneke Philippine Fluitman (12 jaar) miste in dat rijtje nog het mooiste klaslokaal en dus schreef ze een brief aan het winterpaleis van Prins Mienus. Ze eindigde haar brief met ‘ik wil best helpen’ en dat liet Mienus zich geen twee keer zeggen!

Persconferentie Prins Mienus
In een echte persconferentie heeft Zijne Ontzettend Hoogheid Prins Mienus XIV van Kaaiendonk alle Snotnarren en Snotnarrinnekes opgeroepen om hun klaslokaal zo vrolijk mogelijk te versieren. Prins Mienus wist dat Philippine is opgegroeid met de officiële Nederlandse Gebarentaal en dus vroeg hij haar zijn toespraak te tolken. Zo zorgen Prins Mienus en Philippine er samen voor dat echt alle Snotnarren en Snotnarrinnekes de oproep kunnen volgen. De persconferentie is terug te kijken via: https://youtu.be/gZQ2CebcJ28.

Winnaar per school
Alle Kaaiendonkse basisscholen kunnen meedoen aan deze wedstrijd. Per school wint één klaslokaal de titel ‘Mooist Versierde Klaslokaal’. OCS De Smulnarren stelt voor het winnende klaslokaal per school een unieke prijs ter beschikking, zodat zij het hele jaar door aan iedereen kunnen laten zien dat zij hebben gewonnen. De prijzen worden door Zijne Ontzettend Hoogheid Prins Mienus XIV uitgereikt tijdens ‘schooltjesdag’, op vrijdag 25 februari.

Meedoen? Stuur dan voor 24 februari een mail met foto van het klaslokaal naar pr@smulnarren.nl en vermeld de naam van de school en de gegevens van de contactpersoon.
Snotnarrekes en Snotnarrinnekes klaar? Versieren maar!