Haal je raamposter en andere versierselen bij de ‘OCS-marktkraam’

Aanstaande zaterdag 12 februari staat OCS De Smulnarren met een marktkraam op de weekmarkt van Kaaiendonk. Een mooi moment om onder andere de enige echte Kaaiendonkse raamposter te bemachtigen.

De kraam is te vinden op zaterdag 12 februari tussen 10.00 en 16.00 uur op de Markt, aan de zijde van de Klappeijstraat. Ook de vooraf bestelde goodiebags voor Kaai Online kunnen zaterdag bij de kraam worden opgehaald.

Raamposter
Met vroeger in gedachten kan de toekomst niet kapot en dus werd direct na carnaval 2021 de raamposter 2022 ontworpen én gedrukt, as vanouds inclusief het programma van alle officiële activiteiten. Het afgelasten van deze activiteiten vroeg dus om enige creativiteit en vindingrijkheid. En waar is de gemiddelde Smulnar erg goed in… plakken! Dus zijn alle raamposters nu voorzien van een unieke Kaailender-sticker.
Help mee om heel Kaaiendonk rood groen te kleuren door de poster voor je raam te hangen en houd de Kaailender goed in de gaten zodat je weet wat er in Kaaiendonk gebeurt. En vergeet niet; voor alles wat wél kan, geniet ervan.

De raamposter en Kaailender-sticker zijn dit jaar as vanouds ontworpen door Bart van Delft.

Vanaf zaterdag 12 februari is de raamposter ook af te halen bij De Oosterhoutse Feestwinkel.