Geef je op voor ‘T Mooist Versierde Initiatief van Kaaiendonk

Saome kleuren we Kaaiendonk rood-groen en daarom daagt OCS De Smulnarren – net zoals vorig jaar – alle Smulnarren uit om ieder thuis-leuttempeltje, toilet, straat, tuin, plein, flatgebouw of om het even wat van binnen en/of van buiten te versieren in de Kaaiendonkse carnavalskleuren. De mooiste creatie(s) kunnen tijdens carnaval een bezoekje van Zijne Ontzettend Hoogheid Prins Mienus XIV verwachten. De winnaar(s) ontvangen een unieke plaquette waarmee zij aan de rest van Kaaiendonk kunnen laten zien dat zij ’T Mooist Versierde Initiatief van 2022 zijn!

Vorig jaar maar liefst drie winnaars
Vorig jaar werden er maar liefst drie initiatieven beloond door Prins Mienus XIV. Het Kaaiendonks Sanseveriamuseum van Maartje en Christian was het eerste initiatief dat een uniek bordje van Prins Mienus in ontvangst mocht nemen. Daarnaast was ook de wijkvereniging Slotjes-West één van de gelukkigen. Zij hadden een bijzondere carnavalsspeurtocht uitgezet en de hele wijk rood-groen gekleurd. Als laatste mocht de familie Verdijk een bordje in ontvangst nemen voor hun minimuseum.

Meedoen?
Wil je meedoen? Trommel alle buren op om saome tijdig die rood-groene vlaggetjes buiten te hangen en de huizen te versieren of start op tijd met het aankleden van jouw eigen leuttempeltje. Stuur foto’s en/of een filmpje van jouw creatie met je naam en adresgegevens uiterlijk 24 februari (via WeTransfer) naar pr@smulnarren.nl.
Wil je heel Kaaiendonk laten meegenieten van jouw creaties, deel dan enkele foto’s op social media met de hashtag #saomekleurenwekaaiendonk.