Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrienden van Hofkapel De Smulnarren

30 april @ 19:45 - 23:59

Beste Vriend(in),
Alle voorbereidingen zijn getroffen, de bands zijn uitgenodigd, Oud-Brabant is geregeld, de planning is rond. Wij zijn er klaar voor!!!
Ondanks de vakantieperiode en het mooie weer hopen wij toch dat het weer een gezellige avond mag worden. Dit jaar nemen we afscheid van dit concept en starten gelijk met een nieuw idee.
Dit jaar gaan 5 welbekende en gerenommeerde Kaaiendonkse Kapellen een gooi doen naar het Kaaiendonks carnavalslied 2022. Het winnende nummer zal zoveel mogelijk worden ingezet tijdens Carnaval meej Pinksteren.
Tijdens de avond zullen de kapellen tijdens hun 2 setjes van circa 20 minuten een nummer spelen uit hun repertoire met een vette carnavaleske tekst er op. Plagiaat is dus een must!!!
We zijn reuze benieuwd wat de kapellen in deze korte tijd nog hebben kunnen bedenken. Een avond vol verrassingen!
Ook zijn we nog op zoek naar een goede naam voor dit evenement, heb je een goed idee dan kun je dit inbrengen tijdens de avond of stuur ff een mailtje, dan doen we je suggestie in de grabbelton.
Wij hopen jullie dan ook te mogen begroeten op deze unieke gelegenheid. Zorg dat je erbij bent ook hiervan is maar een eerste keer.
Nog ff voor de administratie
Heb je je bijdrage nog niet betaald, doe dat dan alsnog en ontvang het unieke laatste plaatje van de Vrienden
Datum: 30 april
Waar: Cafe Oud-Brabant
Tijd: 19.45 tot we stoppen
Met muzikale groet,

Gegevens

Datum:
30 april
Tijd:
19:45 - 23:59
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Café Oud Brabant
Leijsenhoek 11-13
Oosterhout, 4901 ER Nederland
+ Google Maps