Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Snotnarrenbal

5 februari @ 13:30 - 17:00

Snotnarren en Snotnarrinnekes opgelet, het Snotnarrenbal komt er weer aan! Op zondagmiddag 5 februari staat jullie eindelijk weer een kei gezellig voorproefje te wachten in aanloop naar carnaval. Zorg dat je het helemaal ‘te pakke’ krijgt of steek jouw vriendjes en vriendinnetjes aan met het carnavalsvirus!

 

In La Cantina wordt op zondagmiddag 5 februari van 13:30 tot 17:00 uur een geweldig kindercarnavalsfeest georganiseerd voor alle Snotnarren van 0 t/m 12 jaar. Er is muziek van jeugdkapellen, er zijn leuke spelletjes en gratis limonade & popcorn voor alle kinderen. Natuurlijk zijn ook Prins Mienus en Jeugdprins Kaaike aanwezig. Tijdens een heuse meet & greet kun je zelfs met hen op de foto! Het kan natuurlijk zijn dat jij meer fan bent van andere superhelden of sprookjesprinsessen… Ook daar is aan gedacht! Spiderhero en prinses Assepoester zijn namelijk ook van de partij op het Snotnarrenbal.

 

 

Wil jij dit feest niet missen? Vraag dan snel aan jouw papa(’s) en/ of mama(‘s) om zondagmiddag 5 februari in de agenda te zetten, kies je allermooiste verkleedkleren uit en kom met al jouw broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes gezellig naar het Snotnarrenbal! Tot dan!

 

 

 

 

 

Locatie: La Cantina, Mathildastraat 21A, Kaaiendonk

Gegevens

Datum:
5 februari
Tijd:
13:30 - 17:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

La Cantina
Mathildastraat 21a
Oosterhout, 4901 HC
+ Google Maps