Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Smulnarrenbal

4 februari 2023 @ 20:00 - 23:59

Nog minder dan een maand te gaan en dan zal het carnavalsfeest losbarsten in Kaaiendonk onder het motto ‘We ‘ebbe ut wir te pakke!’. Langzaamaan krijgt iedereen het dan ook al steeds meer ‘te pakke’. Gelukkig hoeft jouw pakske niet tot die tijd in de kast te blijven hangen. Op zaterdag 4 februari zal namelijk het Smulnarrenbal plaatsvinden, hét Kaaiendonkse voorfeest in aanloop naar carnaval!

Na enkele jaren van afwezigheid kunnen we als Smulnarren eindelijk weer gezamenlijk opwarmen twee weken voor carnaval. Omdat we het zo gemist hebben en er dus een extra groot feest van willen maken, zal deze editie gratis toegankelijk zijn. Dus trek je pakske aan, trommel je vrienden, familie, buren en andere Smulnarren op en zorg dat jullie het carnavalsvirus ‘te pakke’ krijgen op zaterdag 4 februari. Zijne Ontzettend Hoogheid Prins Mienus XV en zijn gevolg zullen uiteraard ook van de partij zijn.

In La Cantina krijgen we die avond vanaf 20:00 uur een feestelijk voorproefje van carnaval voorgeschoteld. Kun jij je nog de kapellen carrousel herinneren op de zaterdag van carnaval meej pinksteren? Ook op dit Smulnarrenbal zullen vele kapellen hun opwachting maken. Het belooft een groot feest te worden, zodat na 4 februari heel Kaaiendonk er zeker van is: ‘We ‘ebbe ut wir te pakke!

 

Locatie: La Cantina, Mathildastraat 21a, Kaaiendonk

Gegevens

Datum:
4 februari 2023
Tijd:
20:00 - 23:59
Evenement Categorie:

Locatie

La Cantina
Mathildastraat 21a
Oosterhout, 4901 HC
+ Google Maps