Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Kaaiendonkse Karnavals Kennis Kwis (KKKK)

24 februari 2022 @ 20:11 - 23:11

“Het is niet moeilijk om iets te leren kennen; wat moeilijk is, is te weten hoe men die kennis kan gebruiken,” sprak de nar. Na veel passen, schuiven en meten, persco’s en een ontzettende berg met ongeduld is het dan eindelijk zover…. De KKKK 2022 gaat weer beginnen. 

Ook in dit jaar, of misschien wel juist nu in dit mallotige jaar, organiseren de voorzitters René van Bijnen, Peter van Gils, Ludwig Willart en Ad Huysmans, nu reeds voor de 9e keer, de KaaiendonkseKarnavalsKennisKwis (KKKK). Opnieuw wegens groot succes geprolongeerd en as vanouds leerzaam en toch leuk. In deze duistere en onzekere tijden met allerlei mogelijke varianten willen/wilden wij als organisatoren van de KKKK een hoopgevende carnavaleske rood-groene stip op de horizon bieden, met humor als veelvuldig getest en beproefd medicijn. Wij kregen al eerder de geest dan pas op Pinksteren. En zie, er gloort reeds hoop aan de einder…..

Bij dezen worden alle Smulnarren hartelijk uitgenodigd met een team deel te nemen aan de KKKK 2022.

Live vanuit de Grote Zaal van Theater De Bussel,
op donderdagavond 24 februari 2022, (24-02-2022).
Aanvang: 20.11 uur
Zaal open vanaf 19.30 uur.
De dan geldende coronaregels worden in acht genomen. Ieder team heeft zijn eigen tafel en er wordt bediend door het barpersoneel van De Bussel.

Er wordt gespeeld in 5 ronden met elk elf (11) vragen. Ieder team bestaat uit max. 5 personen, waarbij de dan geldende RIVM-eisen in acht genomen dienen te worden. Teams kunnen zich inschrijven voor deze wederom niet te versmaden uitdaging via e-mail: awjhuysmans@gmail.com
Vergeet niet je teamnaam te vermelden, het 06-nummer en de naam van de teamcaptain.

Er hebben zich ondertussen al zo’n 20-tal leutige, gekende en tot op het bot gemotiveerde teams ingeschreven. Het aantal mogelijke teams dat kan deelnemen is helaas door omstandigheden gelimiteerd, dus aarzel niet.  

Hatsiekedee! We hebben er zin in!

Locatie: Theater de Bussel, Torenstraat 10, Kaaiendonk

Gegevens

Datum:
24 februari 2022
Tijd:
20:11 - 23:11
Evenement Categorie: