Elluf Elluf en Twaalf Elluf in Kaaiendonk, dees wilde vur gin goud misse!

Nog 4 weken tot Elluf Elluf, de traditionele start van het carnavalsseizoen. Kaaiendonk maakt zich langzaam op voor een heel bijzondere gebeurtenis. Op vrijdagavond 11 november rond 19:49 uur zal Zijne Ontzettend Hoogheid Prins Mienus XV van Kaaiendonk op de Markt worden voorgesteld aan zijn volk, maar niet voordat de nieuwe Nar ten tonele is verschenen. Een dubbele onthulling dus deze Elluf Elluf en dat wil je als echte Smulnar natuurlijk vur gin goud misse!

Ook op zaterdag 12 november vindt er een onthulling plaats; traditiegetrouw zal het nieuwe insigne worden gepresenteerd tijdens de opening van het carnavalsseizoen op het Hatsekideeplein om 15:41 uur. Voorafgaand aan de opening zullen verschillende Kaaiendonkse kapellen Prins Mienus XV met Groot Gevolg van de Heuvel naar het Hatsekideeplein begeleiden en hem laten proeven aan de binnenstad van Kaaiendonk.

Op vrijdagavond Elluf Elluf is er verder weer de vertrouwde kroegentocht langs de leuttempels en op zaterdag staan de neuzen van het Genootschap der Volledigen en Kaais Klompleet dezelfde kant op; verschillende kapellen bouwen op het Prins Mienusplein vanaf 17:00 uur een feestje. Zaterdagavond kun je Mienus rond 20:30 uur ontmoeten in de Klappeijstraat tijdens Meet Mienus! Houd je selfiestick en telefoon bij de hand.