De Pub wint titel ‘Mooist Versierde Leuttempel 2022’

Sinds jaar en dag gaat de Commissie Versieringen van OCS De Smulnarren op vrijdagavond alle Kaaiendonkse Leuttempeltjes af, op zoek naar de Mooist Versierde Leuttempel. Die eer gaat dit jaar naar Café de Pub.

Mooist Versierde Leuttempel
Om te kunnen winnen moet de kastelein er met alle medewerkers natuurlijk voor zorgen dat zijn of haar leuttempel zo mooi mogelijk in carnavalsstemming wordt gebracht. Zijn er vlaggetjes, ballonnen en andere carnavaleske prullaria opgehangen? Is de versiering origineel, carnavalesk en is het motto ‘Saome as vanouds’ terug te vinden? Bij Café De Pub is het antwoord een volmondig ‘ja’!

Uit het juryrapport
“De jury heeft zeer veel waardering voor alle horecaondernemers die in de korte voorbereidingstijd, en vaak met minimale budgetten, hun leuttempels zo vrolijk hebben weten aan te kleden. Het personeel van de Pub heeft het leuttempeltje van boven tot onder in carnavalsstemming gebracht. Het is een heel kleurrijk geheel als je naar binnen kijkt. Volgens de Commissie Versieringen is Café De Pub dit jaar de terechte winnaar van de titel ‘Mooist Versierde Leuttempel 2022’!”