Carnaval meej Pinksteren | bewaor d’n daotum

Carnaval wat ben je mooi! Wat hebben we genoten van de saamhorigheid, vrolijkheid en leut die alle Smulnarren saome as vanouds in Kaaiendonk hebben laten zien. En het mooie is, we mogen dit jaar nog een keer!
Tijdens het Pinksterweekend op zaterdag 4, zondag 5 en maandag 6 juni vieren we onze feest opnieuw, en zetten we enkele van onze mooie tradities in het zonnetje.

In overleg met gemeente Oosterhout, horeca, wagenbouwers en andere Smulnarren organiseert OCS De Smulnarren drie dagen leut op en rondom de Markt van Oosterhout. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de programmering. Het volledige programma zal na Pasen bekend worden gemaakt.

De Kaaiendonkse Grote Optocht
Wat we al wel kunnen verklappen, is dat de Kaaiendonkse Grote Optocht op zondag 5 juni eindelijk weer door de straten van Kaaiendonk zal trekken. Inschrijven voor de optocht is vanaf nu mogelijk via de website van OCS De Smulnarren (zie formulieren).
Mocht je niet kunnen wachten om die mooie wagens eindelijk weer op straat te zien, zet dan ook zondag 15 mei alvast in de agenda, want op 15 mei vindt de open dag van de Mienushal plaats.

Dus bewaor d’n daotum en zorg dat je erbij bent!

Tot meej Pinksteren!